*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Minerva ovális tálca L, 51 cm-es hosszúság

7.600 Ft
Cikkszám: VC-VS006-LMA-000



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Stílust és funkcionalitást ötvözve, a tálca tökéletes előételek, sajtfélék, apróbb édességek, de akár kávé, italok kínálására, ugyanakkor asztali dekornak is kiváló.

0 Értékelés
Márka Blim+
Szín fehér
Termék méretei L 50 cm x 25 cm x h 3 cm
Tömeg 326 g
Anyag műanyag(PP)
Jellemzők A teljes kollekciót 100%-ban Olaszországban tervezik és gyártják, elsődlegesen szem előtt tartva az innovációt és a funkcionalitást. Környezetbarát termékek, melyek 100%-ban újrahasznosíthatóak. A termékek mérgező anyagot nem tartalmaznak, antibakteriálisak, ütésállóak és hosszú élettartamúak. Minden termék kiegészítő jellegű.

Klasszikus görög oszlopok formái és színárnyalatai, melyek időtlen szépséget sugároznak - ez ihlette meg a Paestum termékcsalád születését. Bordázott, átlátszatlan felülete begyűjti és visszatükrözi a fényt, elegánsan és finoman modellezve az árnyékot. A tálalóedények kónuszos, szabályos formája lehetővé teszi, hogy a feltálalt étel mindenki számára látható, elérhető legyen. A Paestum kollekció termékeinek 3 különböző magassága meggondoltan lett arányosítva, mindegyik termék kétszer akkora, mint a másik, ahhoz hogy egy tökéletes szimbiózisban levő termékekkel tálalt harmónikusan asztalt kapjunk. Mind a hat szín diszkréten, harmónikusan egészíti ki egymást, az éteket emelve a figyelem középpontjában.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek