*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Hera tál L, 25 cm-es átmérő

5.280 Ft
Cikkszám: VC-CI051-LMC-000



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kulcsszó: oszd meg! Tökéletes választás nasikhoz, előételekhez, szószokhoz, egyéb ízletes harapnivalókhoz, melyeket szívesen megosztanál szeretteiddel. Saját kollekciódat létrehozhatod, különböző színeket, méreteket választva. Egy biztos, nélkülözhetetlen termékek lesznek minden étkezésnél.

0 Értékelés
Márka Blim+
Szín fehér
Termék méretei Ø 25 cm x h 6 cm
Tömeg 228 g
Anyag műanyag(PP)
Jellemzők A teljes kollekciót 100%-ban Olaszországban tervezik és gyártják, elsődlegesen szem előtt tartva az innovációt és a funkcionalitást. Környezetbarát termékek, melyek 100%-ban újrahasznosíthatóak. A termékek mérgező anyagot nem tartalmaznak, antibakteriálisak, ütésállóak és hosszú élettartamúak. Minden termék kiegészítő jellegű.

Klasszikus görög oszlopok formái és színárnyalatai, melyek időtlen szépséget sugároznak - ez ihlette meg a Paestum termékcsalád születését. Bordázott, átlátszatlan felülete begyűjti és visszatükrözi a fényt, elegánsan és finoman modellezve az árnyékot. A tálalóedények kónuszos, szabályos formája lehetővé teszi, hogy a feltálalt étel mindenki számára látható, elérhető legyen. A Paestum kollekció termékeinek 3 különböző magassága meggondoltan lett arányosítva, mindegyik termék kétszer akkora, mint a másik, ahhoz hogy egy tökéletes szimbiózisban levő termékekkel tálalt harmónikusan asztalt kapjunk. Mind a hat szín diszkréten, harmónikusan egészíti ki egymást, az éteket hagyva a figyelem középpontjában.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek