*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Cosmo szűrő, fogantyúval és tartóval, 30 cm-es átmérő

6.080 Ft
Cikkszám: VC-SP003-MMC-000



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Egy asztrális szűrő. Miért asztrális? Mert a szűrő lyuggatása csillagkép alakzatú. A Cosmo szűrő tervezése, a használat közbeni könnyebbséget célozza meg. A lyukak elhelyezése a termék egész felületén, a fogantyúk környékét kihagyva, megvédi a kezeket a forró étel leszűrésekor keletkező felcsapódó gőztől. A lyukak belül kisebb méretűek, a külső részen tágabbak, ezáltal a folyadék szétcsapódás nélkül fog lefolyni, felfogva az élelmet. Használat után a szűrő tisztítása könnyű. Beépített 4 lába kitűnően illeszkedik a termék kanyargós formájába, és amelyeknek köszönhetően rendkívüli stabilitással rendelkezik. A szűrő Red Dot díjjal kitüntetett, egyedi megjelenése vizuálisan vonzó, emellett kihangsúlyozza használatának könnyedségét.

0 Értékelés
Márka Blim+
Szín fehér
Termék méretei L 32 cm x l 25 cm x h 14 cm
Tömeg 353 g
Anyag műanyag(PP)
Jellemzők A teljes kollekciót 100%-ban Olaszországban tervezik és gyártják, elsődlegesen szem előtt tartva az innovációt és a funkcionalitást. Környezetbarát termékek, melyek 100%-ban újrahasznosíthatóak. A termékek mérgező anyagot nem tartalmaznak, antibakteriálisak, ütésállóak és hosszú élettartamúak. Minden termék kiegészítő jellegű.

Create kollekció - kreativitás és szenvedély: a harmónikus alkotás öröme. Színek, funkcionalitás és a sokoldalú felhasználás egyesül, azért hogy autentikus és egyedi megjelenésű, konyhai használatra és ételkészítéshez tervezett tárgyakat hozzon létre, melyek megszépítik a mindennapi apró feladatokat. Az eredmény egy ikonikus kollekció, a Create Collection, amely megállja a helyét különböző stílusú konyhákban és különféle életstílusokban egyaránt. A termékek kellemes tapintásúak, színeik magukkal ragadnak, melyek közül hármat a természet ihletett, - óceán, erdő és sivatag - különböző árnyalatokban, a könnyebb beilleszthetőség kedvéért, mindig modernek és sohasem unalmasak.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása